Automaatbak spoelen: reken af met schakelklachten

Vervuiling van de automatische transmissie is voor maar liefst 90% de veroorzaker van diverse schakelklachten. Bij Dorpsgarage Odoorn bent u al 11 jaar aan het juiste adres om dure reparaties tegen te gaan. Wij powerflushen, ofwel spoelen en reinigen uw automatische transmissie op professionele wijze waardoor schakelklachten verdwijnen en tevens in de toekomst worden voorkomen.

Elke schakelklacht wordt aangepakt met een PowerFlush behandeling.
Een PowerFlush behandeling is niet alleen in te zetten bij slecht schakelen, de methode pakt ook andere soort klachten grondig aan. Denk hierbij aan:

Schommelend toerental
Disfunctioneren kick-down
Bonken van de automaat
Slippen
Weigeren
Verhoogd brandstofverbruik

Powerflush. De bewezen innovatieve oplossing.
De Powerflush spoelautomaat spoelt, reinigt en ververst de automatische transmissie op een effectieve en snelle manier. Het eenvoudige en doeltreffende apparaat zorgt ervoor dat uw automatische transmissie na de behandeling veelal weer als nieuw functioneert. Bestaande schakelklachten worden verholpen en nieuwe klachten krijgen geen kans meer. Het is dan ook zeker verstandig een afspraak te maken met Dorpsgarage Odoorn als uw automaatbak op dit moment nog geen klachten vertoont. Klik hier om online mee te kijken in onze agenda en meteen uw afspraak te maken.

Momenteel hebben we de “oude” website ook nog in de lucht. Hierop staat meer aanvullende informatie met betrekking tot automaatbakken spoelen, powerflush en reinigen van uw automatische transmissie in elk geval tot de volgende update 😉 Klik hier voor de “oude” website.

Voor meer informatie belt u 05091-547395 of maak meteen een afspraak.