Vervang ze tijdig

Onder de naam BandenPunt kan iedereen bij ons terecht voor velgen en banden voor auto en motor. Niet zomaar banden en velgen: Omdat de naam BandenPunt synoniem staat voor Bandenspecialist kunnen wij u helpen met de meest bijzondere banden. Van Whitewall's voor de klassiekers tot de meest moderne run-flat band voor de meest moderne exclusievere auto's.

Ook qua balanceertechniek zijn wij onderderscheidend, u kunt bij ons terecht met spaakvelgen, blinde velgen, verbrede velgen, voor auto en motor. Ons credo hierbij: Getril? Wij krijgen hem stil!

Heeft u een set zomerbanden of winterbanden nodig? Of wilt u de huidige auto een facelift geven? Wij adviseren graag en vrijblijvend over de beste keus in banden en velgen voor uw auto. Ook bij de motor is het juiste bandenadvies zeer belangrijk. Een bredere achterband staat vaak mooi, maar komt deze niet te plat op de velg te staan?

Tevens wordt wanneer een motorfietswiel door ons gedemonteerd wordt altijd meteen met een kritisch ook naar de staat van wielophanging, remmen en lagering gekeken.