Goedkoop een auto of bestelbus huren in Odoorn!

Bij Autohopper Odoorn kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren. Kom je uit Odoorn, Borger, Exloo, Nieuw-Buinen, Ees, Schoonoord of Valthermond, Zweeloo of Aalden? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres.

Een ruime of bus of verhuiswagen huren in Odoorn!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper Odoorn voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelbus met een inhoud van 6m3 (bijv. Renault Trafic) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

 

Zo heeft Autohopper voor jou klus altijd de juiste bus!

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel Geert of Dirk op 0591-547395

 

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Odoorn aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land en is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuurreceptie 0591-547395

Waar vindt je ons? Kom je uit Odoorn, Borger, Exloo, Nieuw-Buinen, Ees, Schoonoord of Valthermond, Zweeloo of Aalden?

Dan vind je ons makkelijk aan de Hoofdstraat 22 in Odoorn