Naamsverandering?! Jazeker! Sinds de oprichting 10 jaar geleden is Dirk Smink diagnosespecialist. Op de achtergrond van de groeiende Dorpsgarage is het diagnosebedrijf meegegroeid… dus we houden de spanning erin!

We houden de spanning erin slaat natuurlijk op de veelheid aan elektrische en elektronische storingen die we elk jaar tegenkomen en in de meeste gevallen mogen oplossen voor onze klanten.

Dat diagnose aan moderne voertuigen een vak apart is, moge duidelijk zijn. In onze diverse blogposts over storingen aan auto’s valt hier meer over te lezen voor de geïnteresseerden.

Wat niet overal staat, is hoeveel specialistische ervaring, apparatuur en expertise hierbij komt kijken. Omdat ook elk jaar het aantal klanten dat speciaal voor onze diagnoses komt, groeit, werd het tijd om dit deel van onze activiteiten uit de verdekt opgestelde spelonken van ons bedrijf meer op de voorgrond te plaatsen.

ATC staat voor Automotive Technology Centre* en is het aangewezen adres om iedere storing te diagnosticeren. Er wordt niet gediscrimineerd: Nieuwe auto’s of voertuigen van 100 jaar oud zijn allen welkom. In de praktijk zien we echter vooral modernere auto’s met elektronicaproblemen: Brandende lampjes, haperende systemen, stotterende motoren of rijhulpsystemen die het laten afweten.

Leuk voor de klanten van ATC is dat na de diagnose de reparatie ook op hetzelfde adres kan worden uitgevoerd. Zo helpt het enorm dat Dorpsgarage voor de ingewikkelde storingen bij ATC terecht kan en ATC het reparatiewerk aan Dorpsgarage Odoorn kan toevertrouwen. Vooral voor de particuliere klant een must: one stop shop, maar één aanspreekpunt waar alles aan iedere auto kan worden gedaan.

Zakelijke klanten zijn er ook meer en meer, wagenparkbeheerders en collega-garagebedrijven kloppen steeds vaker aan voor diagnose. Deze krijgen van ATC het reparatie-advies op een presenteerblaadje en kunnen dan kiezen om de reparatie zelf uit te voeren of om dit door Dorpsgarage Odoorn te laten oppakken.

Binnenkort meer hierover met natuurlijk nieuwe reclame’s, Nu al meer weten? Loop gerust binnen!

 

* Voetnoot: Automotive Technology Centre oftewel Automotive Technologie Centrum, Autotechnisch Centrum